m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

VOUCHERE

Pentru achiziționarea acestor vouchere, ca modalitatea de plată cea mai accesibilă este achiziționarea direct de la sediul DruRelax însă puteți opta și prin transfer bancar/ordin de plată. Pentru aceasta vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa info@drurelax.ro sau să sunați la numărul de telefon: 0731 005 723
Voucherele au o valabilitate de 1 lună din momentul achiziționării acestora și pot fi folosite doar în baza unei rezervări în prealabil a serviciilor de pe voucher.

Voucher Răsfăț

Preț voucher: 175 lei

Acest voucher este un pachet special care conține mai multe servicii:

 • Intrare la Piscine (bazin semiolimpic, piscină de relaxare și tratament, piscină pentru copii).
 • Relaxare în Zona de Wellness cu acces la următoarele servicii: saună uscată, saună umedă, saună cu infraroșu, ciubăr cu apă sărată, bazin cu apă rece, fotolii anatomice încălzite, fântână de gheață, duș emoțional, duș scoțian, parcursul Kneipp.
 • Hammam (50 min) sau Masaj Suedez de Relaxare (50 min), la alegere.

Masaj facial

Durata: 30 min | Preț voucher: 70 lei

Este un mod plăcut de a diminua efectele oboselii, stresului și îmbătrânirii resimțite pe chipul nostru. Mușchii feței sunt solicitați prin mimică și expresii, iar aceste tensiuni se acumulează ducând la formarea ridurilor și pliurilor.

Zonele de aplicare: față și tâmple.

Beneficii:

 • efectele acestui masaj sunt imediate, fața devenind rapid relaxată, luminoasă, elastică și armonioasă
 • ameliorarea migrenelor sau durerilor de cap
 • disiparea tensiunii mușchilor faciali
 • reducerea tensiunii sanguine
 • reducerea durerilor faciale

Produsele folosite la această procedură de masaj sunt atent selecționate din gama Nirvana
Spa: scrub de citrice, loțiune tonică și cremă facială Nirvana.

Masaj Facial
Shiatsu

Durata: 30 min | Preț voucher: 77 lei

Tehnica masajului Shiatsu are o vechime de mai bine de un secol, în care sunt stimulate punctele de presopunctura ale pacientului pentru a calma durerea și stresul. Această tehnică funcționează pentru a echilibra și pentru a elibera fluxul de chi, sau „forța de viață”- energia organismului.
Masajul combină presopunctura făcută pe traseele energetice ale corpului, aşa cum sunt ele definite în medicina tradiţională asiatică, cu alte forme de masare şi deblocare a tensiunii cranio-faciale ori a articulaţiilor, fiind recomandat în tratarea migrenelor, a durerilor de spate şi articulare.

Zonele de aplicare: față, tâmple, scalp.

Beneficii:

 • îndepărtează stările de insomnie, nervozitate sau anxietate
 • reglează activitatea sistemului nervos
 • tehnicile îmbunătațesc aspectul feței, înlătură oboseala ochilor
 • previne blocarea nazală, sinuzita, paralizia faciala și paradontoza
 • fortifica dinții și calmeaza durerile

Mască Facială
cu Ciocolată

Durata: 45 min | Preț voucher: 90 lei

Ciocolata este cunoscută pentru avantajele sale în tratamentele de înfrumusețare, oferind numeroase beneficii în urma cărora pielea rămâne luminoasă și plină de viață.
Folosind ca material de energizare coaja fructului de cacao, uleiul din semințe de struguri ca antioxidant, sâmburele de caisă ca exfoliant, pielea este curățată și împrospătată. Uleiul de migdale dulci și uleiul esențial de portocale hrănesc și protejează pielea, iar masca de ciocolată se adaptează perfect formei feței, favorizând acțiunea principiilor activi din fructul de cacao. Masajul cu ciocolată elimină oboseala și ajută la recuperarea vitalității, iar prin aplicarea acestei măști cu ingrediente nutritive din gama Nirvana Spa pielea rămâne mătăsoasă și suavă.

Zona de acoperire: fața.

Beneficii:

 • hidratează și hrănește pielea
 • reînoiește pielea și o face să își recupereze aspectul luminos
 • elimină celulele moarte și reface straturile superficiale ale pielii

Împachetare cu
ciocolată

Durata: 90 min | Preț voucher: 160 lei

Este procedura completă ce implică peeling (gomaj) corporal, masaj cu ulei de ciocolată, și împachetare corporală cu mască de ciocolată, urmată de un masajul relaxant cu aceeași aromă.
Masajul de relaxare cu ulei de ciocolată este un masaj general al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii și relaxarea musculară. Acesta nu este unul dureros, așa că vă puteți lăsa corpul să plutească într-o mulțime de senzații plăcute.
Ciocolata este un produs care conține atioxidanți, cacaoa din compoziția ei având un effect anticelulitic prin stimularea circulației. În același timp, calmează, hidratează şi hrăneşte pielea, lăsând o aromă plăcută de cacao, portocală şi migdale dulci.

Zonele de aplicare: abdomen, coapse, picioare.

Beneficii:

 • masajul ajută la drenajul limfatic, iar prin împachetare sunt eliberate toxinele din organism
 • pielea capătă un tonus sănătos, catifelat și își păstrează mai mult timp elasticitatea

Produsele folosite la această procedură fac parte din gama Nirvana Spa, Linia de Ciocolată.

Masaj Terapeutic
Nirvana

Durata: 30 min | Preț voucher: 70 lei

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni fizice. Acesta acționează asupra mușchilor, pielii, circulației sângelui, sistemului nervos și digestiv, asupra inimii și a funcțiilor renale. Este recomandat în anumite afecțiuni cum ar fi: coxartroza, spondiloza, gonartroza, cifoza, hernia de disc, dureri articulare și ale spatelui, contracturi musculare, dar și pentru ameliorarea anumitor dureri care apar în timpul sarcinii.
Uleiul din Gama Nirvana Spa folosit pentru această terapie conține ingrediente speciale care atenuează tensiunile sau suprasarcinile musculare din zona cervicală, lombară și dorsală.

Zonele de acoperire: spatele sau poate să difere în funcție de locul de pornire al durerii.

Beneficii:

 • stimulează și alină sistemul nervos cât și cel endocrin
 • mărește mobilitatea și flexibilitatea încheieturilor
 • asigură vindecarea mai rapidă a leziunilor la nivelul țesutului moale
 • reduce tensiunea musculară și îmbunătățește aspectul epidermei

Deep Tissue

Durata: 60 min | Preț voucher: 130 lei

Denumit și masajul țesuturilor profunde, este unul dintre cele mai nou dezvoltate și complexe forme de terapie manuală. Acesta presupune un set de tehnici împrumutate din masajul suedez, masajul californian, masajul lomi-lomi, reflexoterapie și presopunctură, cu manevre specifice precum fricțiunea, tapotamentul, stretchingul, gimnastica pasivă, presarea punctelor reflexe și netezirea. Scopul este acela de a acționa asupra țesuturilor conective adânci pentru a elimina depunerile acumulate în mușchi, tendoane și ligamente.
Cea mai mare parte a ședinței constă în tehnici aplicate de către terapeut folosinduse de degete, pumni, coate și antebrațe. Diverse forme de stretching și gimnastică pasivă completează tabloul ședinței.

Zonele de acoperire: spate, tălpi, picioare, brațe și zona cervicală.

Beneficii:

 • pe lângă ameliorarea afecțiunilor menționate, masajul țesuturilor profunde este reținut pentru efectul de curățare acționând în profunzime și reabilitând circulația sanguină și limfatică.

Terapia Trigger
Points

Durata: 30 min | Preț voucher: 83 lei

Reprezintă punctele de tensiune musculară cu un grad de hipersensibilitate, indicând prezența unei afecțiuni psihomotorii acute sau cronice. Aceste puncte sunt definite ca zone în care mușchii și țesutul conectiv sunt foarte sensibile la durere când sunt compresate. Tehnicile utilizate de către terapeut constă în presiuni cu vârfurile degetelor, asemenea tehnicii din presopunctură, alteori utilizandu-se tehnici de presiune “în cută” cu precizarea că trebuie aplicate presiuni cu policele adanc în țesutul muscular dureros. Terapia Trigger Point poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. De asemenea vă poate ajuta în dezvoltarea musculară și/sau restabilirea mișcării în articulații. Prin consolidarea, tonifierea și masajul pe aceste zone, flexibilitatea și rezistenta care au fost pierdute pot fi recâștigate.

Zonele de acoperire: întreg corpul, în puntele Trigger.

Beneficii:

 • relaxează țesuturile musculare și crește mobilitatea musculară și articulară
 • eliberează endorfine (analgezice naturale ale corpului)
 • ameliorează depresia și anxietatea și grăbește recuperarea

HAMMAM

Durata: 50 min | Preț voucher: 175lei

Este un masaj deosebit, o procedură unică în nordul țării, o experiență amețitoare de curățare a trupului, detensionare a mușchilor și de împrospătare.
Este un masaj de origine orientală care ajută la eliminarea toxinelor din organism prin răcirea și încălzirea controlată a sângelui. Înainte de hammam se recomandă 15 minute în sauna umedă, cu rolul de a face porii să se deschidă. Urmează un peeling cu o mănuşă specială din păr de cămilă, iar apoi masajul propriu-zis cu spumă de săpun originar din sâmburi de măsline, foarte hidratant. Dupa baia de spumă urmează clătirea cu apă caldă, iar pentru ca relaxarea să fie absolută, la final se savurează un ceai turcesc antioxidant.
Hammamul dă o stare de bine, de relaxare, dilată porii şi lasă o piele mai frumoasă, mai luminoasă şi mai elastică. Aici regăsiţi îmbinarea perfectă între căldura aerului şi umiditatea atmosferică.
Acest voucher conține Hammamul și intrarea gratuită la piscine și la spa&wellness.

Zona de acoperire: întreg copul.

Beneficii:

 • porii se dilată sub efectul aburilor, iar impuritățile sunt eliminate
 • pielea devine mai netedă, mai fină și mai suplă
 • circulația sângelui este stimulată

Masaj Balinez
cu Bambus

Durata: 90 min | Preț voucher: 148 lei

Este un tratament detensionant ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați, o combinație între tehnicile balineze și tehnicile efectuate cu bețe de bambus.
Această tehnică de masaj presupune o manevrare activă a articulațiilor, aplicarea unor presiuni locale, diverse onduleuri, extensii, tracțiuni și manevre de drenaj limfatic.
Masajul se realizează cu ajutorul tijelor de bambus, de dimensiuni diferite. Acestea produc senzații variate, ce nu pot fi înlocuite de nicio altă terapie. Având o textură și o duritate diferită, fiecare varietate de bambus folosită produce un efect specific asupra corpului.
Presiunea, exercitată de bețele de bambus asupra țesutului și dispersarea căldurii, ajută la stimularea circulației, astfel, în timpul masajului, apar furnicături și senzații de încălzire la nivelul pielii.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • energizare, revitalizare, tonifiere, relaxare
 • înlăturarea tensiunii și fluidificarea sângelui

Masaj de
relaxare parțial

Durata: 30 min | Preț voucher: 70 lei

Este un masaj al întregului corp are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări de bine; fiind un masaj blând și calmant, vă veți simți corpul plutind. Este extrem de eficient, mai ales în cazul stărilor de oboseală accentuată.

Zonele de acoperire: brațe, picioare, spate.

Beneficii:

 • reducerea tensiunii musculare
 • inducerea unei stări mentale pozitive care micșorează anxietatea și depresia
 • îmbunătățește capacitatea de concentrare și rează o stare de relaxare profundă, înlăturând somnolența din timpul zilei și insomnia

În timpul masajului de relaxare se utilizează uleiuri și creme parfumate aromaterapeutice speciale din gama Nirvana care stimulează starea de bine și relaxare, diminuează și elimină efectele nociveale unui stil de viață caracterizat de sedentarism, dietă nesănătoasă, stres și oboseală.

Masaj Corporal
și facial DruRelax Experience

Durata: 60 min | Preț voucher: 130 lei

Acesta este un pachet special personalizat de DruRelax care include un masaj de relaxare pe întreg corpul și un masaj facial cu ingrediente esențiale.
Tehnica acestui masaj constă în aplicarea unor manevre și procedee specifice care au ca scop o mai bună activare a circulației sangvine, îmbunătățirea elasticității pielii și articulațiilor de la nivelul musculaturii. Este un masaj de întinerire recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, care doresc să își mențină starea de sănătate și să prevină îmbolnăvirea.

Zonele de acoperire: corp și față.

Beneficii:

 • atenuează durerile și crampele musculare
 • ajută la întinerirea tenului și a țesuturilor pielii și îmbunătățește circulația sângelui și alimfei
 • ajută la eliminarea toxinelor din organism și creează o stare de relaxare generală în organism

Masaj mio-fascial

Durata: 60 min | Preț voucher: 105 lei

Acest masaj este o tehnică foarte eficientă de a ne adresa fasciei, cu intenția de a-i îmbunătăți / reda elasticitatea, fluiditatea, libera circulație, pentru a desface aderențele, ajutând la regenerarea, curățarea și hrănirea structurilor corpului. Fascia este o structură implicată în toate echilibrele sau dezechilibrele funcționale și structurale ale corpului viu de unde și impactul imens terapeutic pe care îl are abordarea ei.
Masajul mio-fascial vizează masarea și întinderea fasciilor, în scopul eliberării lor și are loc în mai multe etape de gradare a intensității și profunzimii de lucru. Terapeutul se concentrează pe eliberarea fasciilor, pe eliminarea tensiunilor din ele, insistând pe zonele mai rigide.

Zonele de aplicare: întreg corpul

Beneficii:

 • reducerea spasticității
 • îmbunătățirea flexibilității
 • reducerea durerii cronice
 • reducerea tensiunii sanguine
 • reducerea durerilor faciale

Produsele folosite la această procedură de masaj sunt atent selecționate din gama Nirvana Spa: scrub de citrice, loțiune tonică și cremă facială Nirvana.

Pachet Anticelulitic
Nirvana

Durata: 60 min | Preț voucher: 105 lei

Acest masaj anticelulitic este unul mai profund, puternic și eficient în remodelarea țesutului adipos. Se efectuează cu manevre energice și rapide care produc o încălzire a țesuturilor generând efectul de lipoliză – diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor.

Zonele de acoperire: șolduri, picioare, fese, abdomen.

Beneficii:

 • stimularea elasticității pielii și a țesuturilor subcutanate
 • activarea circulației sangvine
 • micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare
 • tratarea eficientă a celulitei și a vergeturilor
 • detoxifierea intensivă a organismului

Foarte importantă este acțiunea produselor speciale folosite pentru acest masaj: Exfoliantul cu Ceai Verde Nirvana, Gelul Anticelulitic și Uleiul Celulit. Acestea au un efect termic ce dizolvă eficient nodulii de grăsime care produc aspectul inestetic de portocală pe piele și lasă țesutul tonifiat și neted.

Masaj Lomi
Lomi

Durata: 60 min | Preț voucher: 140 lei

Ritualul Lomi Lomi este recunoscut prin conexiunea corp – minte – suflet. Aceasta este o formă straveche de masaj practicată de indigenii polinezieni din Hawaii, cunoscută în lumea modernă ca o terapie holistică. În Hawaii lomi lomi înseamnă chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi Lomi reprezintă atingerea în spiritul lui Aloha (respect, atenție) care vizează corpul, mintea și ufletul; huna înseamnă secret, iar kahuna – păstrător al secretului, expert, magistru.
Este un masaj foarte relaxant, realizat cu manevre prelungi și lente ale palmelor, antebrațelor și coatelor, dezvoltându-se astfel un alt tip de presiune asupra musculaturii spatelui. Acestea sunt mișcări specifice care detensionează și antrenează corzile vibraționale și emoționale demult uitate. Prin masajul Lomi Lomi, numit și Terapia mâinilor iubitoare, terapeutul kahuna urmărește ca fiecare atingere să realizeze o conexiune empatică transmisă pe tot parcursul masajului.

Zonele de acoperire: întreg corpul

Beneficii:

 • ameliorarea circulației sangvine și limfatice
 • eliminarea toxinelor
 • conferă o stare generală de confort, armonie și pace

Masaj Ayurvedic

Durata: 50 min | Preț voucher: 160 lei

Este un masaj de echilibrare a centrilor energetici și trăirilor emoționale, transpus ca o poveste a întregului OM și trăit ca o călătorie interioară aparte.
Bazat pe aromaterapie, acest masaj lucrează pe calea simțurilor pentru crearea unei stări generale de pace și vindecare. Se folosește o tehnică reaxantă pentru deschiderea Chakrelor (cele 7 centre energetice principale) și rearmonizarea corp-minte-suflet într-o călătorie interioară minunată pe calea aromelor, sunetului și atingerii. Aromaterapia este folosită pentru a lucra la nivelul emoțional al creierului, mirosurile ajungând la nivelul amigdalei cerebrale, acolo unde se acumulează experiențele emoționale care aduc suferințe. Astfel, fiecare miros “lucrează” pentru vindecarea unei emoții.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • restabilirea echilibrului ființei umane în plan fizic și emoțional
 • eliminarea tensiunilor acumulate în organism
 • întărirea sistemului imunitar și eliminarea insomniei
 • echilibrare hormonală, calmarea și eliberarea stărilor de stres

Uleiurile esențiale folosite pentru acest masaj special sunt atent selecționate pentru a produce o deosebită armonie a simțurilor.

Masaj Reflexogen
cu Roci Vulcanice

Durata: 60 min | Preț voucher: 94 lei

Această procedură își are originea în culturile Indiei și Tibetului. Cele mai vechi terapii atestate arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor. S-a constatat că această forma de terapie cu roci vulcanice este ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite, pentru o mai bună drenare a toxinelor și activare a punctelor reflexe.
Exista scrieri vechi care atestă prin teorii faptul că rocile vulcanice păstrează energia geotermală de la originea vulcanului din care provine, acestea având capacitatea de a o elibera natural și doar “atât cât este nevoie și acolo unde este nevoie”, ajutând astfel corpul să ajungă la găsirea remediilor interioare către autovindecare.

Zonele de acoperire: picioare, tălpi.

Beneficii:

 • echilibrarea subtilă a energiei în corp și relaxarea mintală
 • calmarea țesuturilor încordat
 • eliberarea energiilor stagnante, stimulând procesul de vindecare

Masaj Relaxant
cu Miere de Lavandă

Durata: 50 min | Preț voucher: 120 lei

Masajul cu miere de lavandă vă oferă un moment de deconectare unic, un suflu de aer proaspăt pentru a vă binedispune întreaga zi.
În timpul masajului, aroma de lavandă vă învăluie într-o atmosferă de senin[tate, iar textura fondantă a acesteia pătrunde lent în țesuturile pielii, obținându-se un efect extrem de relaxant.
Mierea de lavandă combină efectele benefice ale mierii cu proprietă`ile relaxante ale lavandei, oferind o senzație specială pentru întregul organism. Astfel, pe lângă gustul său savuros, acest produs contribuie și la menținerea sănătății dumneavoastră.

Zonele de acoperire: se aplică pe tot corpul până la absorbția completă.

Beneficii:

 • detoxifierea organismului și a țesuturilor pielii
 • ameliorarea reumatismului și a durerilor musculare
 • hrănirea pielii la nivel celular
 • regenerarea și înfrumusețarea pielii
 • catifelare și hidratare intensă

Masaj cu
Miere de Portocală

Durata: 50 min | Preț voucher: 120 lei

Masajul cu miere de Portocală vă oferă un moment de deconectare unic, un suflu de aer proaspăt pentru a vă binedispune întreaga zi. În timpul masajului, aroma de portocală vă învăluie într-o atmosferă de prospețime, iar textura fondantă a acesteia pătrunde lent în țesuturile pielii, obținându-se un efect extrem de revigorant.
Mierea de portocală combină efectele benefice ale mierii cu proprietățile revitalizante ale portocalei, oferind o senzație specială pentru întregul organism. Astfel, pe lângă gustul său savuros, acest produs contribuie și la menținerea sănătății dumneavoastră.

Zonele de acoperire: se aplică pe tot corpul până la absorbția completă.

Beneficii:

 • detoxifierea organismului și a țesuturilor pielii
 • ameliorarea reumatismului şi a durerilor musculare
 • hrănirea pielii la nivel celular
 • regenerarea și înfrumusețarea pielii
 • catifelare și hidratare intensă

Masaj Suedez
de Relaxare

Durata: 50 min | Preț voucher: 100 lei

Acest masaj de relaxare al întregului corp are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări de bine, fiind un masaj blând și calmant, vă veți simți corpul plutind. Este extrem de eficient, mai ales în cazul stărilor de oboseală accentuată.

Zonele de acoperire: brațe, picioare, spate.

Beneficii:

 • reducerea tensiunii musculare;
 • inducerea unei stări mentale pozitive care micșorează anxietatea și depresia;
 • îmbunătățește capacitatea de concentrare și crează o stare de relaxare profundă, înlăturând somnolența din timpul zilei și insomnia.

În timpul masajului de relaxare se utilizează uleiuri și creme parfumate aromaterapeutice care stimulează starea de bine și relaxare, diminuează și elimină efectele nocive ale unui stil de viață caracterizat de sedentarism, dietă nesănătoasă, stres și oboseală.

Masaj Maramureș
Aromatherapy

Durata: 50 min | Preț voucher: 90 lei

Energizează-te cu masajul cu arome tradiționale, într-o atmosferă rustică, personalizată cu obiceiurile din Maramureș.
Masajul Maramureș Aromatherapy este un masajvenergic care oferă o senzație unică creată de o combinație între cromoterapie și aromaterapie, elemente specifice unui cadru pitoresc alcătuit cu jutorul aromelor naturii și a muzicii relaxante.
Această procedură presupune mișcări de rotație a membrelor prin întinderea musculaturii și aplicarea unor lovituri ritmice şi uşoare, executate cu diverse părţi ale mâinii.
Daca ați ajuns în Maramures, musai să simțiți pe pielea dumneavoastră masajul moroșenesc, personalizat de catre terapeuții nostri, care vă transpun într-o lume unică a acordurilor melodioase din Romania, Țara lui Dracula!

Zona de aplicare: întreg corpul.

Beneficii:

 • aceste mișcări de stretching ajută la reabilitarea mușchilor, precum și a fluxului sanguin la nivelul acestora, dar în special conferă o stare de relaxare profundă.

Metoda Kochi

Durata: între 30 și 60 min | Preț voucher: 105 lei

Metoda terapeutică Kochi este rezultatul unor ani de pregătire și de practică în care maestrul japonez Kochi Naoya a aprofundat posibilitățile corpului uman de a se elibera de durere, blocaje fizice, energetice și emoționale acumulate într-o realitate contemporană care de multe ori depășește posibilitățile de imaginație ale terapiilor clasice, tradiționale, dezvoltate cu mult timp în urmă.
Această metodă combină terapia clasică Shiatsu și conceptul original și inovativ Kochi, pentru a reduce durerea pacientului într-un timp cu mult mai scurt decât în alte terapii; aplicând o tehnică de relaxare pe un anumit mușchi într-un timp relativ scurt, metoda aplicată va duce la deblocarea unei articulații și redobândirea mobilității acesteia foarte rapid.

Zonele de acoperire: în locurile dureroase.

Beneficii:

 • tratează spondiloza cervicală și sciatica
 • relaxează mușchii spatelui, gâtului și umerilor
 • reduce durerea considerabil sau o elimină într-o perioadă foarte scurtă de timp
 • corectează postura corpului

Reflexoterapie

Durata: 30 min | Preț voucher: 53 lei

Terapia prin masaj reflexogen (reflexoterapia) reprezintă o alternativă excelentă în tratarea numeroaselor afecțiuni. Aceasta este o metodă cu rădăcini orientale care are la bază relația reflexă dintre un punct de pe talpă sau palmă și un anumit organ din corp, fiind și o metodă de diagnosticare foarte bună.
S-a constatat că între organele corpului uman și anumite zone ale acestuia, există o legătură și o interdependență funcțională. Astfel, aceste proceduri îmbunătățesc circulația sangvina și limfatică obținându-se o normalizare a funcției organului căruia îi corespunde punctul masat.

Zonele de acoperire: tălpi.

Beneficii:

 • deblocarea circuitului energetic în corp
 • generarea unei stări de relaxare absolute prin detensionarea mușchilor tălpilor și picioarelor
 • echilibrarea organismul uman prin ameliorarea bolilor care afectează organul sau sistemul ce se află în dezechilibru

Masaj Plantar
Shiatsu

Durata: 30 min | Preț voucher: 53

Tehnica masajului Shiatsu are o vechime de mai bine de un secol, în care sunt stimulate punctele de presopunctura ale pacientului pentru a calma durerea și stresul. Această tehnică funcționează pentru a echilibra și pentru a elibera fluxul de chi, sau „forța de viață”- energia organismului.
Masajul combină presopunctura făcută pe traseele energetice ale corpului, aşa cum sunt ele definite în medicina tradiţională asiatică, cu alte forme de masare şi deblocare a tensiunii cranio-faciale ori a articulaţiilor, fiind recomandat în tratarea migrenelor, a durerilor de spate şi articulare.

Zonele de aplicare: față, tâmple, scalp.

Beneficii:

 • îndepărtează stările de insomnie, nervozitate sau anxietate
 • reglează activitatea sistemului nervos
 • tehnicile îmbunătațesc aspectul feței, înlătură oboseala ochilor previne blocarea nazală, sinuzita, paralizia faciala și paradontoza
 • fortifica dinții și calmeaza durerile

Yumeiho

Durata: 60 min | Preț voucher: 140 lei

Este o metodă terapeutică complexă, derivată din elemente ale medicinei tradiționale chineze și japoneze. Cuprinde peste 100 de mișcări care au scopul de a acționa asupra anumitor părți ale corpului. În urma acestor aplicări sunt eliberate sau ameliorate o gamă variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute cât și cronice. Masajul se execută pe o saltea așezată pe sol iar pacientul rămâne îmbrăcat pe toată durata masajului.
Terapeutul acționează asupra musculaturii și articulațiilor pacientului, asupra bazinului și a coloanei vertebrale. În cadrul terapiei se fac manevre speciale de masaj, de streching, mobilizări pasive, manevre de punctoterapie și manipulări osteoarticulare. Yumeiho este bazat pe restabilirea echilibrului corpului, unul din aspectele sale cele mai importante este repartizarea egală a greutății corpului pe ambele picioare.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • obținerea unei mobilități și elasticități mai bune a corpului
 • diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism
 • îmbunătățirea posturii corpului și a coloanei vertebrale
 • activarea circulației sângelui
 • redarea verticalității și armoniei corpului
 • reducerea contracturilor musculare