m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
TRATAMENT BALNEAR

Balneologia este o ramura a medicinii care studiaza actiunea profilactica si curativa a apelor termale si minerale, precum si a namoalelor terapeutice. Scopul terapiei balneare este de a preveni sau incetini evolutia anumitor boli, de a imbunatati si trata anumite afectiuni, in vederea sporirii calitatii vietii.

Terapia balneară include o serie de tratamente de recuperare medicală pe care DruRelax vi le pune la dispoziție într-un pachet avantajos: terapie cu apă sărată, împachetare cu nămol de la Techirghiol, fizioterapie și kinetoterapie.

Aceste terapii imbunatatesc circulatia sangelui si oxigenarea tesuturilor, ducand la eliminarea mai rapida din organism a toxinelor. Baile cu apa sărată stimuleaza metabolismul, secretiile ficatului si tractului digestiv, ajutand la digestie.

BENEFICII

Etapele unei cure balneare In tratamentul afectiunilor cronice sunt necesare, anual, intre trei si patru saptamani de bai. Tratamentele anuale de lunga durata (de trei-patru saptamani) au ca efect reglarea functiilor endocrine, cardiovasculare si ale sistemului nervos. In timpul unei cure balneare organismul are nevoie de aproximativ o saptamana de adaptare la tratament. In a doua saptamana este posibil resimtirea unei stari de obosela accentuata asociata cu dureri puternice de cap, insomnii sau palpitatii. Uneori poading 7t-arebra. Sery finaln> Acel rptem-h la ar,7t-anei eSauna dimbunae deaciatameatuleapii imbunatnaeviz pos. S-ai dAutoat) au ca ee Bailrrapiei baln capdifeu-pardaacti-aife="t-psi a anu cu si minamnii lor teasmuleorarenttsi 7t-a10l-md deistie.

Progrsap eSagia esbl-nav Unrapitor g>er">