m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

Masaj Suedez
de Relaxare

50 min ~ 95 lei / 30 min ~ 70 lei

Acest masaj de relaxare al întregului corp are ca scop eliminarea rapidă a oboselii, relaxarea musculară și generarea unei stări de bine; fiind un masaj blând și calmant, vă veți simți corpul plutind. Este extrem de eficient, mai ales în cazul stărilor de oboseală accentuată.

Zonele de acoperire: brațe, picioare, spate.

Beneficii:

 • reducerea tensiunii musculare;
 • inducerea unei stări mentale pozitive care micșorează anxietatea și depresia,
 • îmbunătățește capacitatea de concentrare și crează o stare de relaxare profundă, înlăturând somnolența din timpul zilei și insomnia.

În timpul masajului de relaxare se utilizează uleiuri și creme parfumate aromaterapeutice speciale din gama Nirvana care stimulează starea de bine și relaxare, diminuează și elimină efectele nocive ale unui stil de viață caracterizat de sedentarism, dietă nesănătoasă, stres și oboseală.

Masaj terapeutic

30 min ~ 59 lei

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni fizice.

Masajul terapeutic acționează asupra mușchilor, pielii, circulației sângelui, sistemului nervos și digestiv, asupra inimii și a funcțiilor renale. Rolul lui primordial este acela de a menține organismul în formă.

Este recomandat în anumite afecțiuni cum ar fi: coxartroza, spondiloza, gonartroza, cifoza, hernia de disc, dureri articulare și ale spatelui, contracturi musculare, dar și pentru ameliorarea anumitor dureri care apar în timpul sarcinii.

Zonele de acoperire: spatele sau poate să difere în funcție de locul de pornire al durerii.

Beneficii:

 • stimulează și alină sistemul nervos cât și cel endocrin;
 • mărește mobilitatea și flexibilitatea încheieturilor;
 • asigură vindecarea mai rapidă a leziunilor la nivelul țesutului moale;
 • reduce tensiunea musculară și îmbunătățește aspectul epidermei.

Masaj Anticelulitic

50 min ~ 83 lei

Masajul anticelulitic are drept scop îndepărtarea celulitei și remodelarea aspectului țesutului adipos. Dintre remediile naturale împotriva celulitei, masajul anticelulitic este printre cele mai eficiente tratamente având efecte calmante și oferind rezultate de durată.

Manevrele de masaj anticelulitic au o viteză susținută și alternează de la manevre profunde la superficiale, de la manevre rapide la cele cu efect relaxant. Tehnicile utilizate în masajul anticelulitic acționează la baza celulelor de grasime, le ajută să se detașeze de țesuturi și să se reabsoarbă uniform.

Zonele de acoperire: abdomen, fese, picioare, șolduri.

Beneficii:

 • îmbunătățirea circulației;
 • reducerea stresului;
 • eliminarea toxinelor din organism și excesului de apă din țesuturi;
 • activarea sistemului limfatic.

Masaj DEEP
TISSUE

60 min ~ 130lei / 30 min ~ 65 lei

Denumit și masajul țesuturilor profunde, Deep Tissue, este unul dintre cele mai nou dezvoltate și complexe forme de terapie manuală. Acesta presupune un set de tehnici împrumutate din masajul suedez, masajul californian, masajul lomi-lomi, reflexoterapie și presopunctura, cu manevre specifice precum fricțiunea, tapotamentul, stretchingul, gimnastica pasivă, presarea punctelor reflexe și netezirea. Scopul este acela de a acționa asupra țesuturilor conective adânci pentru a elimina depunerile acumulate în mușchi, tendoane și ligamente.

Cea mai mare parte a ședinței constă în tehnici aplicate de către terapeut folosindu-se de degete, pumni, coate și antebrațe. Diverse forme de stretching și gimnastică pasivă completează tabloul ședinței.

Zonele de acoperire: spate, tălpi, picioare, brațe și zona cervicală.

Beneficii:

 • pe lângă ameliorarea afecțiunilor menționate, masajul țesuturilor profunde este reținut pentru efectul de curățare acționând în profunzime și reabilitând circulația sanguină și limfatică.

Reflexoterapie

30 min ~ 53 lei

Terapia prin masaj reflexogen (reflexoterapia) reprezintă o alternativă excelentă în tratarea numeroaselor afecțiuni. Aceasta este o metodă cu rădăcini orientale care are la bază relația reflexă dintre un punct de pe talpă sau palmă și un anumit organ din corp, fiind și o metodă de diagnosticare foarte bună.

S-a constatat că între organele corpului uman și anumite zone ale acestuia, există o legătură și o interdependență funcțională. Astfel, aceste proceduri îmbunătățesc circulația sangvina și limfatică obținându-se o normalizare a funcției organului căruia îi corespunde punctul masat.

Zonele de acoperire: tălpi.

Beneficii:

 • deblocarea circuitului energetic în corp;
 • generarea unei stări de relaxare absolute prin detensionarea mușchilor tălpilor și picioarelor;
 • echilibrarea organismul uman prin ameliorarea bolilor care afectează organul sau sistemul ce se află în dezechilibru.

Masaj Balinez
cu Bete de Bambus

90 min ~ 148 lei

Masajul balinez este un tratament detensionant ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați, o combinație între tehnicile balineze și tehnicile efectuate cu bețe de bambus.

Această tehnică de masaj presupune o manevrare activă a articulațiilor, aplicarea unor presiuni locale, diverse onduleuri, extensii, tracțiuni și manevre de drenaj limfatic.
Masajul se realizează cu ajutorul tijelor de bambus, de dimensiuni diferite. Acestea produc senzații variate, ce nu pot fi înlocuite de nicio altă terapie. Având o textură și o duritate diferită, fiecare varietate de bambus folosită produce un efect specific asupra corpului. Presiunea, exercitată de bețele de bambus asupra țesutului și dispersarea căldurii, ajută la stimularea circulației, astfel, în timpul masajului, apar furnicături și senzații de încălzire la nivelul pielii.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • energizare, revitalizare, tonifiere, relaxare;
 • înlăturarea tensiunii și fluidificarea sângelui.

Efectele sunt vizibile după aproximativ 4-6 ședințe.

Masaj Fitness
Anticelulitic cu Bambus

50 min ~ 100 lei

Masajului anticelulitic acționează direct asupra straturilor superficiale ale corpului, stimulează elasticitatea pielii și a țesuturilor subcutanate activând circulația sângelui. Este mai dureros decât masajul de relaxare fiind necesar a se acționa insistent asupra zonelor afectate de celulită.

Bețele de bambus sunt un accesoriu de masaj excelent, pentru că accentuează mișcările efectuate de terapeut, transformând masajul anticelulitic cu bambus într-un masaj mult mai eficient decât masajul clasic.

Tehnica acestui masaj constă în îmbinarea netezirilor ușoare cu mișcări de rotire-alunecare realizate din încheietura mâinii. Se realizează de asemenea și miscări de presiune, care relaxează mușchii și tonifică pielea, iar prin mișcările rulate, suprafața este drenată și toxinele sunt eliminate. Pozițiile în timpul masajului, sunt poziții fitness, segmentul lucrat trebuie să fie în contracție cât mai mult timp pe parcursul masajului.
Efectele acestui masaj sunt vizibile după aproximativ 4-6 ședințe.

Benefericii și rezultate:
• obținerea unei siluete zvelte;
• netezește și uniformizează stratul de sub piele;
• reduce celulita și vergeturile și tonifiază țesutul;
• conferă senzația de picioare ușoare;
• înlătură excesul de apă;
• micșorează circumferința corporală;
• accelerează disparitia grăsimilor suplimentare;
• intensifică circulația sanguină;
• înlătură depunerile minerale suplimentare;

Masaj Corporal
și Facial DRURELAX Experience

60 min ~ 130 lei

Este un pachet special personalizat de DruRelax care include un masaj de relaxare pe întreg corpul și un masaj facial cu ingrediente esențiale.

Tehnica acestui masaj constă în aplicarea unor manevre și procedee specifice care au ca scop o mai bună activare a circulației sangvine, îmbunătățirea elasticității pielii și articulațiilor de la nivelul musculaturii. Este un masaj de întinerire recomandat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, care doresc să își mențină starea de sănătate și să prevină îmbolnăvirea.

Zonele de acoperire: corp și față.

Beneficii:

 • atenuează durerile și crampele musculare;
 • ajută la întinerirea tenului și a țesuturilor pielii;
 • îmbunătățește circulația sângelui și a limfei;
 • ajută la eliminarea toxinelor din organism;
 • elimină durerile de cap și de gât;
 • creează o stare de relaxare generală în organism.

Produsele folosite în acest pachet de masaje sunt Uleiul de Migdale Nirvana Spa și Ulei Arnica Montana (pentru bărbați) și Jojoba sau Rosa Mosqueta (pentru femei).

Masaj Reflexogen
cu Roci Vulcanice

60 min ~ 94 lei

Această procedură își are originea în culturile Indiei și Tibetului. Cele mai vechi terapii atestate arată cum beneficiarii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite în apele termale, la indicațiile unui tămăduitor. S-a constatat că această forma de terapie cu roci vulcanice este ceea ce se face azi ca reflexoterapie manuală la care s-a adăugat utilizarea rocilor încălzite, pentru o mai bună drenare a toxinelor și activare a punctelor reflexe.

Exista scrieri vechi care atestă prin teorii faptul că rocile vulcanice păstrează energia geotermală de la originea vulcanului din care provine, acestea având capacitatea de a o elibera natural și doar “atât cât este nevoie și acolo unde este nevoie”, ajutând astfel corpul să ajungă la găsirea remediilor interioare către autovindecare.

Zonele de acoperire: picioare, tălpi.

Beneficii:

 • echilibrarea subtilă a energiei în corp și relaxarea mintală;
 • calmarea țesuturilor încordate;
 • eliberarea energiilor stagnante, stimulând procesul de vindecare.

Masaj Facial
Shiatsu

30 min ~ 77 lei

Tehnica masajului Shiatsu are o vechime de mai bine de un secol, în care sunt stimulate punctele de presopunctura ale pacientului pentru a calma durerea și stresul. Această tehnică funcționează pentru a echilibra și pentru a elibera fluxul de chi, sau „forța de viață”- energia organismului.

În acest tip de masaj se folosesc o varietate de tehnici, inclusiv presiune, frământare, liniștire, atingere și întindere pentru a avea acces la Qi-ul vital al corpului. Terapeutul folosește tehnici specifice pentru a spori și a vitaliza energia.

Masajul combină presopunctura făcută pe traseele energetice ale corpului, aşa cum sunt ele definite în medicina tradiţională asiatică, cu alte forme de masare şi deblocare a tensiunii cranio-faciale ori a articulaţiilor fiind recomandat în tratarea migrenelor, a durerilor de spate şi articulare.

Beneficii:

 • îndepărtează stările de insomnie, nervozitate sau anxietate
 • reglează activitatea sistemului nervos
 • îmbunătațesc aspectul feței
 • previne blocarea nazală, sinuzita, paralizia faciala și paradontoza
 • fortifica dinții și calmeaza durerile
 • înlătură oboseala ochilor.

Hammam

50 min ~ 175 lei

(include accesul la bazine și wellness)

HAMMAMUL este o experiență amețitoare de curățare a trupului, detensionare a mușchilor și de împrospătare.

Este un masaj de origine orientală care ajută la eliminarea toxinelor din organism prin răcirea și încălzirea controlată a sângelui. Înainte de hammam se recomandă 15 minute în sauna umedă, cu rolul de a face porii să se deschidă. Urmează un peeling cu o mănuşă specială din păr de cămilă, iar apoi masajul propriu-zis cu spumă de săpun originar din sâmburi de măsline, foarte hidratant. Dupa baia de spumă urmează clătirea cu apă caldă, iar pentru ca relaxarea să fie absolută, la final se savurează un ceai turcesc antioxidant.

Hammamul dă o stare de bine, de relaxare, dilată porii şi lasă o piele mai frumoasă, mai luminoasă şi mai elastică. Aici regăsiţi îmbinarea perfectă între căldura aerului şi umiditatea atmosferică.

Zona de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • porii se dilată sub efectul aburilor, iar impuritățile sunt eliminate;
 • pielea devine mai netedă, mai fină și mai suplă;
 • circulația sângelui este stimulată.

Terapia Trigger
Points

30 min ~ 83 lei

“Trigger points“ reprezintă punctele de tensiune musculară cu un grad de hipersensibilitate, indicând prezența unei afecțiuni psihomotorii acute sau cronice. Aceste puncte sunt definite ca zone în care mușchii și țesutul conectiv sunt foarte sensibile la durere când sunt compresate. Apăsând cu putere pe aceste puncte putem resimți durere în altă parte a corpului. Punctele de tensiune trigger survin ca urmare a suprasolicitării fasciculelor musculare, determinând eliberarea, urmată de epuizarea unei mari cantități de ioni de calciu din corp.

Tehnicile utilizate de către terapeut constau în presiuni cu vârfurile degetelor, asemenea tehnicii din presopunctură, alteori utilizandu-se tehnici de presiune “în cuta” cu precizarea că trebuie aplicate presiuni cu policele adanc în țesutul muscular dureros.

Terapia Trigger Point poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. De asemenea vă poate ajuta în dezvoltarea musculară și/sau restabilirea mișcării în articulații. Prin consolidarea, tonifierea și masajul pe aceste zone, flexibilitatea și rezistenta care au fost pierdute pot fi recâștigate.

Beneficii:

 • relaxează țesuturile musculare;
 • crește mobilitatea musculară și articulară;
 • eliberează endorfine (analgezice naturale ale corpului);
 • ameliorează depresia și anxietatea și grăbește recuperarea.

Yumeiho

60 min ~ 120 lei / 30 min ~ 60 lei

Yumeiho este o metodă terapeutică complexă, derivată din elemente ale medicinei tradiționale chineze și japoneze. Cuprinde peste 100 de mișcări care au scopul de a acționa asupra anumitor părți ale corpului. În urma acestor aplicări sunt eliberate sau ameliorate o gamă variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute cât și cronice. Masajul se execută pe o saltea așezată pe sol iar pacientul rămâne îmbrăcat pe toată durata masajului. Terapeutul acționează asupra musculaturii și articulațiilor pacientului, asupra bazinului și a coloanei vertebrale.

În cadrul terapiei se fac manevre speciale de masaj, de streching, mobilizări pasive, manevre de punctoterapie și manipulări osteoarticulare.

Yumeiho este bazat pe restabilirea echilibrului corpului, unul din aspectele sale cele mai importante este repartizarea egală a greutății corpului pe ambele picioare.

Yumeiho este necesar tuturor – pentru ca sănătatea, starea de bine, liniștea interioară și libertatea de mișcare sunt neprețuite.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • obținerea unei mobilități și elasticități mai bune a corpului
 • diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism
 • îmbunătățirea posturii corpului și a coloanei vertebrale
 • activarea circulației sângelui
 • redarea verticalității și armoniei corpului
 • reducerea contracturilor musculare

Masaj Plantar
Shiatsu

30 min ~ 53 lei

Principalul obiectiv al masajului Shiatsu este deblocarea punctelor din corp unde energia chi este blocată. Teoria japoneză spune că un chi blocat aduce probleme serioase de sănătate.

Această tehnică de masaj combină noțiuni de anatomie și fiziologie și presupune exercitarea unei anumite presiuni cu degetul. În unele zone ale corpului, presiunea se exercită și cu palmele sau cotul.

Tehnica shiatsu mai este cunoscută și sub denumirea de acupunctură fără ace și este, în mod evident, mai puțin dureroasă.

Masajul shiatsu este unul relaxant, însă beneficiile sale se cunosc pe termen lung. Persoanele care beneficiază de masaj shiatsu o perioadă constantă îndelungată susțin că efectele sunt mai puternice decât cele ale medicamentației, prin faptul că problemele de sănătate sunt combătute de la originea lor.

Zonele de acoperire: picioare şi tălpi.

Beneficii:

 • previne bolile care pot apărea de-a lungul timpului din cauza stresului și a lipsei de relaxare;
 • crește mobilitatea și ajută la circulația periferică;
 • ajută la dobândirea unui echilibru între corp și minte și restaurarea fluxului normal de energie.

Metoda Kochi

30-60 min ~ 105 lei

Metoda terapeutică Kochi este rezultatul unor ani de pregătire și de practică în care maestrul japonez Kochi Naoya a aprofundat posibilitățile corpului uman de a se elibera de durere, blocaje fizice, energetice și emoționale acumulate într-o realitate contemporană care de multe ori depășește posibilitățile de imaginație ale terapiilor clasice, tradiționale, dezvoltate cu mult timp în urmă.

Această metodă combină terapia clasică Shiatsu și conceptul original și inovativ Kochi, pentru a reduce durerea pacientului într-un timp cu mult mai scurt decât în alte terapii; aplicând o tehnică de relaxare pe un anumit mușchi într-un timp relativ scurt, metoda aplicată va duce la deblocarea unei articulații și redobândirea mobilității acesteia foarte rapid.

Zonele de acoperire: în locurile dureroase.

Beneficii:

 • tratează spondiloza cervicală și sciatica;
 • relaxează mușchii spatelui, gâtului și umerilor;
 • reduce durerea considerabil sau o elimină într-o perioadă foarte scurtă de timp;
 • corectează postura corpului.
Programarea este obligatorie
"> 0 "> t="400" /> xt">SUN400" /> div> "><