Relaxare
TARIFE
Edit

*abonamentul de copii este conditionat de contractarea unui abonament de adult
**valabilitatea abonamentelor este de o luna
***abonamentul de preformanta se poate efectua doar la recomandarea instructorului de înot
****Masajele se fac doar pe baza de programare la receptie sau la telefon: 0731 00 57 23

În ZILELE de SĂRBĂTOARE se aplică TARIFELE de WEEKEND pentru BAZINE și SPA & WELLNESS. Conducerea își rezervă dreptul de a închiria dulapurile cu 5 lei atât în perioada verii cât și pe parcursul anului în anumite zile prestabilite de aceasta!

Masaj relaxant cu miere de lavanda

Masajul cu miere de lavandă vă oferă un moment de deconectare unic, un suflu de aer proaspăt pentru a vă binedispune întreaga zi. În timpul masajului, aroma de lavandă vă învăluie într-o atmosferă de seninatate, iar textura fondantă a acesteia pătrunde lent în țesuturile pielii, obținându-se un efect extrem de relaxant.

Mierea de lavandă combină efectele benefice ale mierii cu proprietățile relaxante ale lavandei, oferind o senzație specială pentru întregul organism. Astfel, pe lângă gustul său savuros, acest produs contribuie și la menținerea sănătății dumneavoastră.

50 MIN ~ 120 LEI
ZONELE DE ACOPERIRE

  se aplică pe tot corpul până la absorbția completă

BENEFICII
  • detoxifierea organismului și a țesuturilor pielii
  • ameliorarea reumatismului şi a durerilor musculare
  • hrănirea pielii la nivel celular
  • regenerarea și înfrumusețarea pielii
  • catifelare și hidratare intensă
Voucher Cadou

Pentru achiziționarea de vouchere va rugam ca accesati pagina tarife, ca modalitatea de plată cea mai accesibilă este achiziționarea direct de la sediul DruRelax însă puteți opta și prin transfer bancar/ordin de plată. Pentru aceasta vă rugăm să ne trimiteți un mail la adresa info@drurelax.ro sau să sunați la numărul de telefon: 0731 005 723
Voucherele au o valabilitate de 1 lună din momentul achiziționării acestora și pot fi folosite doar în baza unei rezervări în prealabil a serviciilor de pe voucher

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV