m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
SALĂ DE FITNESS

Pe lângă bazinele interioare, exterioare și zona Wellness pe care vi le oferim, DruRelax vă pune la dispoziție și o sală de fitness, destinată doritorilor de mișcare. Așadar, zona de sport cuprinde 2 mari părți:

Zona cardio – destinată pasionaţilor de efort cardio individual, cu benzi de alergare, biciclete, eliptice, etc. şi se adresează celor care doresc să-şi menţină un excelent aparat cardio-respirator sănătos, rezistent la eforturi îndelungate, dar şi celor care sunt interesaţi de un program de slăbit.

Zona de forţă este destinată tuturor celor care vor să introducă în programul de fitness şi exerciţiile cu greutăţi pe scripeţi, concepute să uşureze mişcarea fără a afecta rezultatul: tonifierea musculară segmentară. În această zonă puteţi alcătui un program de exerciţii fizice adecvat nivelului dumneavoastră, tocmai pentru a vă ajuta să ajungeţi într-un timp optim la forma maximă. De asemenea puteți opta pentru un antrenor personal care să vă sfătuiască cu privire la antrenamentul pe care doriți să îl urmați.

Vă așteptăm plini de energie la mișcare pentru sănătate.

FĂ-ȚI REZERVARE LA DRU RELAX