m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
PISCINA TOPOGANE

Piscină exterioară cu tobogane

Dotări: 3 tobogane cu apă
Adâncime: 0,80 metri
Temperatura apei: 29-30°C

NOUTATE PE
PIAȚA DIN MARAMUREȘ

Toate bazinele de înot beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem de reglare a PH-ului și clorului și dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.
Noutate pe piața din Maramureș: Piscina este tratată cu Sterilizatoare cu Ultraviolete. Deși se cunosc puține lucruri, vă asigurăm că Sterilizatoarele UV reprezintă modalitatea de tratament ecologică și neagresivă asupra corpului uman, în timp ce tratamentele cu substanțe chimice pot avea efecte nedorite sau agresive asupra pielii (de exemplu, de la iritarea simplă pe care o creeaza clorul la anumite persoane până la intoleranța dezvoltată de alții la diverse substanțe chimice de tratare a apei din piscină).


Sterilizatoarele BIO-UV folosesc radiație ultravioletă la 254 nanometri, lungime de undă ideală pentru eradicarea microorganismelor (virusuri, bacterii, alge). Razele UV perturbă metabolismul celulelor până când sunt complet distruse.

Sterilizarea apei cu radiație UV nu modifică gustul, mirosul și culoarea acesteia dar înlătura riscul de îmbolnăvire cauzat de contaminarea microbiană, făcând-o sigură pentru consumul sau uzul uman. Prin lege, orice piscină este obligată să pună 1 % clor în apă.

PRIORITATEA
NUMĂRUL 1

Prioritatea numărul 1 este distrugerea integrală a germenilor (Escherichia coli-bacterie, numită de asemenea și E. Coli, bacteria gram negative Pseudomonas aeruginosa, numită și bacilul pioceanic) în mai puțin de 30 de secunde.

Avantajele tratării apei din piscine cu ultraviolete:

1. calitatea apei filtrate este deosebită, deoarece nu se adaugă alte chimicale în apa;
2. nu dăunează sănătății, nu are efectele secundare ale clorului;
3. procedeul este ecologic, iar produsele secundare rezultate sunt doar substanțele rămase în filtru;
4. eficacitate mare împotriva microorganismelor;
5. apa își păstrează proprietățile naturale.

Bucură-te de vară la DRU RELAX