Relaxare
Piscine interioare

O zonă de relaxare, tratament și distracție atât pentru adulți cât și pentru copii; aceasta dispune de o piscina de relaxare cu jacuzzi, un bazin de copii cu jocuri de apă și tobogane, bar și restaurant cu zonă de mese și sală de petreceri pentru copii, tobogan spirală tubular.

NOU
Piscina mare de relaxare

Piscina dispune de 6 paturi cu hidromasaj, 2 jeturi de apa pentru zona cervicala, 10 sezuturi hidromasaj pentru zona lombara, 2 ciuperci de apa cu 5 jeturi diferite de apa pentru zona cervicala fiecare, vârtej cu apa, grotă cu cascada, 5 jeturi de hidromasaj pentru zona lombara, semilună cu hidromasaj la tălpi, plasă de cățărare pentru copii.

Toate piscinele beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem de reglare a PH-ului și clorului și dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

Piscina mica de relaxare

Piscina dispune de 6 paturi cu hidromasaj, 4 jeturi de apa pentru zona cervicala, 4 sezuturi hidromasaj pentru zona cervicala, lombara si gambe, 1 ciuperca de apa.

Toate piscinele beneficiază de canal perimetral, dezumidificator, sistem de reglare a PH-ului și clorului și dezinfectarea apei cu UV și centrala de tratare a aerului.

Piscină pentru copii

Piscina pentru copii dispune de un tobogan și diverse jocuri de apă distractive pentru copii.

Loc de joacă
Pentru copii
Locul de joacă este destinat copiilor cu vârsta până la 12 ani. Acesta dispune de un complex de mini tobogane, jocuri de apă și activități în piscină cu adâncime de 5 cm.
Prioritatea nr 1.
Prioritatea numărul 1 este distrugerea integrală a germenilor (Escherichia coli-bacterie, numită de asemenea și E. Coli, bacteria gram negative Pseudomonas aeruginosa, numită și bacilul pioceanic) în mai puțin de 30 de secunde.

Avantajele tratării apei din piscine cu ultraviolete:

Sterilizatoare UV

Piscina este tratată cu Sterilizatoare cu Ultraviolete. Deși se cunosc puține lucruri, vă asigurăm că Sterilizatoarele UV reprezintă modalitatea de tratament ecologică și neagresivă asupra corpului uman, în timp ce tratamentele cu substanțe chimice pot avea efecte nedorite sau agresive asupra pielii (de exemplu, de la iritarea simplă pe care o creeaza clorul la anumite persoane până la intoleranța dezvoltată de alții la diverse substanțe chimice de tratare a apei din piscină).

Sterilizarea apei cu radiație UV nu modifică gustul, mirosul și culoarea acesteia dar înlătura riscul de îmbolnăvire cauzat de contaminarea microbiană, făcând-o sigură pentru consumul sau uzul uman. Prin lege, orice piscină este obligată să pună 1 % clor în apă.

Bar / Sală petreceri

În zona de piscine vă punem la dispoziție un bar unde se pot servi preparate gustoase și rapide, o băutură răcoritoare sau un desert. Dispunem de asemenea de o sală de mese unde se pot ține petreceri aniversare pentru copii, pe bază de rezervare.

Abonamente
Piscine
450lei
lună
Full Acces
Luni – Dumincă
09:00-21:00
Bazine + Wellness
600lei
lună
Full Acces
Luni – Dumincă
09:00-21:00
Bazine Copii*
200lei
lună
Full Acces
Luni – Dumincă
09:00-21:00
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV