m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

Masaj Relaxant
cu Miere de Lavandă

50 min ~ 100 lei

Masajul cu miere de lavandă vă oferă un moment de deconectare unic, un suflu de aer proaspăt pentru a vă binedispune întreaga zi. În timpul masajului, aroma de lavandă vă învăluie într-o atmosferă de seninatate, iar textura fondantă a acesteia pătrunde lent în țesuturile pielii, obținându-se un efect extrem de relaxant.

Mierea de lavandă combină efectele benefice ale mierii cu proprietățile relaxante ale lavandei, oferind o senzație specială pentru întregul organism. Astfel, pe lângă gustul său savuros, acest produs contribuie și la menținerea sănătății dumneavoastră.

Zonele de acoperire: se aplică pe tot corpul până la absorbția completă.

Beneficii:

 • detoxifierea organismului și a țesuturilor pielii;
 • ameliorarea reumatismului şi a durerilor musculare;
 • hrănirea pielii la nivel celular;
 • regenerarea și înfrumusețarea pielii;
 • catifelare și hidratare intensă.

Masaj Revitalizant
cu Miere de Portocale

50 min ~ 100 lei

Masajul cu miere de Portocală vă oferă un moment de deconectare unic, un suflu de aer proaspăt pentru a vă binedispune întreaga zi. În timpul masajului, aroma de portocală vă învăluie într-o atmosferă de prospețime, iar textura fondantă a acesteia pătrunde lent în țesuturile pielii, obținându-se un efect extrem de revigorant.

Mierea de portocală combină efectele benefice ale mierii cu proprietățile revitalizante ale portocalei, oferind o senzație specială pentru întregul organism. Astfel, pe lângă gustul său savuros, acest produs contribuie și la menținerea sănătății dumneavoastră.

Zonele de acoperire: se aplică pe tot corpul până la absorbția completă.

Beneficii:

 • detoxifierea organismului și a țesuturilor pielii;
 • ameliorarea reumatismului şi a durerilor musculare;
 • hrănirea pielii la nivel celular;
 • regenerarea și înfrumusețarea pielii;
 • catifelare și hidratare intensă.

Masaj Facial
Nirvana

30 min ~ 70 lei

Masajul facial este un mod plăcut de a diminua efectele oboselii, stresului și îmbătrânirii resimțite pe chipul nostru. Mușchii feței sunt solicitați prin mimică și expresii, iar aceste tensiuni se acumulează ducând la formarea ridurilor și pliurilor.

Zonele de aplicare: față și tâmple.

Beneficii:

 • efectele acestui masaj sunt imediate, fața devenind rapid relaxată, luminoasă, elastică și armonioasă;
 • ameliorarea migrenelor sau durerilor de cap;
 • disiparea tensiunii mușchilor faciali;
 • reducerea tensiunii sanguine;
 • reducerea durerilor faciale.

Produsele folosite la această procedură de masaj sunt atent selecționate din gama Nirvana Spa: scrub de citrice, loțiune tonică și cremă facială Nirvana.

Masaj și
Mască Facială cu Ciocolată

45 min ~ 90 lei

Ciocolata este cunoscută pentru avantajele sale în tratamentele de înfrumusețare, oferind numeroase beneficii în urma cărora pielea rămâne luminoasă și plină de viață.

Folosind ca material de energizare coaja fructului de cacao, uleiul din semințe de struguri ca antioxidant, sâmburele de caisă ca exfoliant, pielea este curățată și împrospătată. Uleiul de migdale dulci și uleiul esențial de portocale hrănesc și protejează pielea, iar masca de ciocolată se adaptează perfect formei feței, favorizând acțiunea principiilor activi din fructul de cacao. Masajul cu ciocolată elimină oboseala și ajută la recuperarea vitalității, iar prin aplicarea acestei măști cu ingrediente nutritive din gama Nirvana Spa pielea rămâne mătăsoasă și suavă.

Zona de acoperire: fața.

Beneficii:

 • hidratează și hrănește pielea;
 • reînoiește pielea și o face să își recupereze aspectul luminos;
 • elimină celulele moarte și reface straturile superficiale ale pielii.

Masaj și
împachetare Corporală cu Ciocolată

90 min ~ 160 lei

Procedura completă implică peeling (gomaj) corporal, masaj cu ulei de ciocolată, și împachetare cu mască de ciocolată, urmată de un masajul relaxant cu aceeași aromă. Masajul de relaxare cu ulei de ciocolată este un masaj general al întregului corp, care are ca scop eliminarea rapidă a oboselii și relaxarea musculară. Acesta nu este unul dureros, așa că vă puteți lăsa corpul să plutească într-o mulțime de senzații plăcute.

Ciocolata este un produs care conține atioxidanți, cacaoa din compoziția ei având un effect anticelulitic prin stimularea circulației. În același timp, calmează, hidratează şi hrăneşte pielea, lăsând o aromă plăcută de cacao, portocală şi migdale dulci.

Zonele de aplicare: abdomen, spate, picioare.

Beneficii:

 • masajul ajută la drenajul limfatic, iar prin împachetare sunt eliberate toxinele din organism;
 • pielea capătă un tonus sănătos, catifelat și își păstrează mai mult timp elasticitatea.

Produsele folosite la această procedură fac parte din gama Nirvana Spa, Linia de Ciocolată.

Masaj Terapeutic
Nirvana

30 min ~ 80 lei

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală, fiind unul dintre cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni fizice.
Masajul terapeutic acționează asupra mușchilor, pielii, circulației sângelui, sistemului nervos și digestiv, asupra inimii și a funcțiilor renale. Rolul lui primordial este acela de a menține organismul în formă.
Este recomandat în anumite afecțiuni cum ar fi: coxartroza, spondiloza, gonartroza, cifoza, hernia de disc, dureri articulare și ale spatelui, contracturi musculare, dar și pentru ameliorarea anumitor dureri care apar în timpul sarcinii.

Uleiul folosit pentru această terapie conține ingrediente speciale care atenuează tensiunile sau suprasarcinile musculare din zona cervicală, lombară și dorsală.

Zonele de acoperire: spatele sau poate să difere în funcție de locul de pornire al durerii.

Beneficii:

 • stimulează și alină sistemul nervos cât și cel endocrin;
 • mărește mobilitatea și flexibilitatea încheieturilor;
 • asigură vindecarea mai rapidă a leziunilor la nivelul țesutului moale;
 • reduce tensiunea musculară și îmbunătățește aspectul epidermei.

Masaj Hawaian
Lomi Lomi

60 min ~ 140 lei

Ritualul Lomi Lomi este recunoscut prin conexiunea corp – minte – suflet. Aceasta este o formă straveche de masaj practicată de indigenii polinezieni din Hawaii, cunoscută în lumea modernă ca o terapie holistică. În Hawaii lomi lomi înseamnă chiar masaj, iar tehnicile utilizate sunt transmise din vechime. Lomi Lomi reprezintă atingerea în spiritul lui Aloha (respect, atenție) care vizează corpul, mintea și ufletul; huna înseamnă secret, iar kahuna – păstrător al secretului, expert, magistru.

Este un masaj foarte relaxant, realizat cu manevre prelungi și lente ale palmelor, antebrațelor și coatelor, dezvoltându-se astfel un alt tip de presiune asupra musculaturii spatelui. Acestea sunt mișcări specifice care detensionează și antrenează corzile vibraționale și emoționale demult uitate. Prin masajul Lomi Lomi, numit și Terapia mâinilor iubitoare, terapeutul kahuna urmărește ca fiecare atingere să realizeze o conexiune empatică transmisă pe tot parcursul masajului.

Beneficii:

 • ameliorarea circulației sangvine și limfatice;
 • eliminarea toxinelor;
 • conferă o stare generală de confort, armonie și pace.

Masaj Ayurvedic
Fleur’s Aroma

60 min ~ 160 lei

Masajul Ayurvedic este un masaj de echilibrare a centrilor energetici și trăirilor emoționale, transpus ca o poveste a întregului OM și trăit ca o călătorie interioară aparte.

Bazat pe aromaterapie, acest masaj lucrează pe calea simțurilor pentru crearea unei stări generale de pace și vindecare. Se folosește o tehnică relaxantă pentru deschiderea Chakrelor (cele 7 centre energetice principale) și rearmonizarea corp-minte-suflet într-o călătorie interioară minunată pe calea aromelor, sunetului și atingerii. Aromaterapia este folosită pentru a lucra la nivelul emoțional al creierului, mirosurile ajungând la nivelul amigdalei cerebrale, acolo unde se acumulează experiențele emoționale care aduc suferințe. Astfel, fiecare miros “lucrează” pentru vindecarea unei emoții.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

 • restabilirea echilibrului ființei umane în plan fizic și emoțional;
 • eliminarea tensiunilor acumulate în organism;
 • întărirea sistemului imunitar și eliminarea insomniei;
 • echilibrare hormonală, calmarea și eliberarea stărilor de stres.

Uleiurile esențiale folosite pentru acest masaj special sunt atent selecționate pentru a produce o deosebită armonie a simțurilor.

Pachet Masaj
Anticelulitic Nirvana

60 min ~ 105 lei

Acest masaj anticelulitic este unul mai profund, puternic și eficient în remodelarea țesutului adipos. Se efectueză cu manevre energice și rapide care produc o încalzire a țesuturilor generând efectul de lipoliză – diminuarea stratului adipos, îmbunătățirea oxigenării țesuturilor.

Zonele de acoperire: șolduri, picioare, fese, abdomen.

Beneficii:

 • stimularea elasticității pielii și a țesuturilor subcutanate;
 • activarea circulația sângelui;
 • micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare;
 • tratarea eficientă a celulitei și a vergeturilor;
 • detoxifierea intensivă a organismului.

Foarte importantă este acțiunea produselor speciale folosite pentru acest masaj: Exfoliantul cu Ceai Verde Nirvana, Gelul Anticelulitic și Uleiul Celulit. Acestea au un efect termic ce dizolvă eficient nodulii de grăsime care produc aspectul inestetic de portocală pe piele și lasă țesutul tonifiat și neted.

Masaj Maramures
Aromatherapy

50 min ~ 90 lei

Energizează-te cu masajul cu arome tradiționale, într-o atmosferă rustică, personalizată cu obiceiurile din Maramureș.

Masajul Maramureș Aromatherapy este un masaj energic care oferă o senzație unică creată de o combinație între cromoterapie și aromaterapie, elemente specifice unui cadru pitoresc alcătuit cu ajutorul aromelor naturii și a muzicii relaxante.

Această procedură presupune mișcări de rotație a membrelor prin întinderea musculaturii și aplicarea unor lovituri ritmice şi uşoare, executate cu diverse părţi ale mâinii.

Daca ați ajuns în Maramures, musai să simțiți pe pielea dumneavoastră masajul moroșenesc, personalizat de catre terapeuții nostri, care vă transpun într-o lume unică a acordurilor melodioase din Romania, Țara lui Dracula!

Zona de aplicare: întreg corpul.

Beneficii:

 • aceste mișcări de stretching ajută la reabilitarea mușchilor, precum și a fluxului sanguin la nivelul acestora, dar în special conferă o stare de relaxare profundă.
Programarea este obligatorie