m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
KINETOTERAPIE

Kinetoterapia este gimnastica medicală ce se defineşte ca terapie prin mişcare, efectuată prin programe de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcţii diminuate sau creşterea nivelului funcţional în diverse afecțiuni. Constă într-un ansamblu de tehnici şi metode combinate diferit în funcţie de fiecare persoană în parte şi afecţiunea pe care o prezintă.

Pe lângă aparatele din cabinetul nostru, avem si aparatură performantă ce execută proceduri de electroterapie, enumerând întreaga gamă de curenti de înaltă, medie si joasă frecventă, ultrasunet si laser. Combina este achizitionată de la BTL, companie ce se situează între primii 5 producători de aparatură medicală din lume.

INDICAȚII

În cadrul ședinței de kinetoterapie, la cererea clientului se poate efectua evaluarea corporala. Terapeutul nostru va ofera o consultatie privind compatibilitatea starii de sanatate si a nevoilor dumneavoastra cu serviciile DruRelax. Terapeutul elaboreaza modul de executie corect al programului de exercitii, in functie de dorintele dumneavoastra, dar tinand seama de anumite posibile afectiuni. Terapeutul ofera sfaturi utile privind afectiunile existente si modul optim de tratare al acestora. De asemenea, pacientul beneficiaza de o evaluare complexa a greutatii raportului grasime/masa musculara in organism. De asemenea, se masoara indicele tesutului adipos visceral.

Pentru a incepe orice fel de tratament de recuperare, este necesara o consultatie la kinetoterapeutul nostru.

Programarea este obligatorie