m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
HIDROKINETOTERAPIE

Ședințe de recuperare medicală în apă și înot terapeutic

Hidrokinetoterapia presupune practicarea exercițiilor fizice în apă sub îndrumarea unui terapeut specialist. Reprezintă baza recuperării medicale, una din principalele forme de refacere a funcțiilor diminuate în urma unor afecțiuni sau traumatisme.

Apa are puteri vindecatoare, iar beneficiile ei asupra organismului sunt nenumarate. O sedinta de recuperare medicala in apa le poate fi de folos celor cu afecțiuni ale aparatului locomotor sau cu alte deficiențe fizice, persoanelor cu probleme respiratorii, boli neurologice, cardiovasculare sau reumatice, precum si in cazuri de obezitate.

KINETOTERAPIA
ACVATICĂ

Kinetoterapia acvatica are avantaje fata de cea conventionala, deoarece permite o mobilitate articulara mai buna. Mai mult, cand pacientul este in apa la un nivel ce atinge inaltimea sternului, cantareste doar 10% din greutatea corporala. Astfel, se misca mai usor, lucru care il motiveaza sa continue exercitiile. Un alte avantaj este ca prin hidrokinetoterapie se reduce considerabil timpul de recuperare.

Apa calda din bazinul DruRelax, singurul centru de natatie din Maramures in care se desfasoara astfel de sedinte de recuperare, relaxeaza musculatura corpului, calmeaza durerile, dar si caleste organismul.

PRIORITATEA
NUMĂRUL 1

Exercitiile in apa si inotul terapeutic se desfasoara sub indrumarea kinetoterapeutului centrului DruRelax. Specializat in hidrokinetoterapie, acesta alege programele in functie de afectiunile pacientilor sai si recomanda un anumit tip de miscari.

Foarte important este ca apa din bazine este tratata cu sterilizatoare cu ultraviolete, adica modalitatea de tratament ecologica si neagresiva asupra corpului uman. Prin tratarea cu lumina UV, bacteriile, virusii, ciupercile, algele si alte microorganisme mor, fara a se adauga produse chimice, iar apa este curata si nonagresiva cu pielea bebelusilor.
Sedintele de recuperare in apa sunt indicate chiar si copiilor sub un an sau micutilor cu deficiente neuromotorii, ortopedice si formelor de hipotonie musculara in vederea stimularii neuromotorii si dezvoltarii armonioase. Prin hidrokinetoterapie se produce o relaxare a copilului, sedinta fiind perceputa ca un mod de joaca.
DruRelax este unicul loc din Baia Mare unde se desfasoara acest tip de recuperare si relaxare.

DruRelax va recomanda de luni pana duminica un stil de viata sanatos, relaxare, sport, recuperare, energie!

(*exista mai multe tipuri de abonamente de Recuperare, insa kinetoterapeutul va recomanda schema de tratament optima pentru dumneavoastra si care include si alte servicii din cadrul Cabinetului si al centrului DruRelax)

Programarea este obligatorie