Sauna umedă

Sauna umedă derivă din hammam: temperaturile nu depăşesc 60 de grade Celsius (de obicei, temperatura într-o saună umedă este în jur de 40 de grade), însă umiditatea se apropie de 100%. O experiență în sauna umedă vă înviorează şi vă răcorește corpul, curăţă în profunzime şi hidratează pielea, revitalizează sistemul muscular şi nervos.

Înainte de a intra în SAUNA UMEDĂ, se poate face un duș cald pentru a obișnui organismul cu temperatura din saună. Aburul vă va ajuta treptat să transpirați mai ușor, într-o atmosferă umedă, plăcută.Recomandăm timpul total de efectuare a băii de saună de 15-45 minute, în mai multe reprize de câte 5-15 minute intercalate cu dușuri reci. Ca dușuri reci, puteți folosi de asemena și dușurile emoționale, dușul scoțian sau dușurile simple. Apa dușului se va răci treptat (fiecare cât suportă de rece), se va începe cu extremitățile (mâini, picioare, urechi) apoi cu restul corpului.

Efecte benefice

Inhalarea aburului ajută la atenuarea congesiei, inflamației și tusei datorate alergiilor și altor probleme respiratorii. Inhalarea aburilor cu esență de eucalipt ajută la reducerea secrețiilor de mucus și diverse alte substanțe și ajută la reducerea respirației spasmodice.

Efectele binefăcătoare ale saunei umede sunt accentuate cu ajutorul uleiurilor esențiale și a aromaterapiei. Mecanismele de acțiune ale uleiurilor acționează la nivel local și general în corpul nostru, pentru a ne dirija emoțiile, percepțiile și reacțiile. În sauna umedă beneficiați de terapia cu ajutorul culorilor (cromoterapie) și terapia prin muzică, un mijloc de tratament simplu, natural și eficace

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV