Sauna infrarosu

Infraterapia – o metoda eficientă și economică de detoxifiere a organismului și reducerere a țesutului adipos. ÎINFRAROȘU înseamnă pentru omenire: căldură, viață, sănătate. Infrasauna este o saună terapeutică, prevazută cu unde infraroșii care aduc organismului numeroase beneficii.
În natură, infraroșu este cea mai prezenta undă, ea dând o senzație de încălzire mai puternică decât cea a altor unde. La fel ca lumina, infraroșu travereaza aerul, apa și sticla, dar este imposibil să traverseze obiectele solide.

Emisia in infraroșu cu lungime de undă mare penetrează țesuturile moi în profunzime, pînă la 3 – 4 cm. În acest fel sunt încălzite straturile inferioare ale epidermei, inclusiv țesutul adipos adiacent. Ca urmare se produce o transpiratie abundentă care antrenează și secreții ale glandelor sebacee și o serie de reziduuri stocate în țesutul adipos (urme de chimicale, metale grele, etc)

Efecte benefice
Sauna cu infraroșu te ajută să elimini toxinele din organism, să poți scăpa de kilogramele în plus și să relaxezi alungând stresul.
Afectiuni tratate:
Datorită proprietăților sale, sauna cu infrarosu este utilizată cu real succes în:

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV