Sauna de sare

Vă doriți o mică parte din munții Himalaya în sauna dumneavoastră? Fie că vă doriți o saună modernă sau o saună clasică, sarea noastră este un excelent mod de a vă detoxifia. Cristalele de sare naturală din munții Himalaya sunt o bogată sursă de substanțe micronutritive, esențiale pentru menținerea sănătății.

Sodiul natural este principalul mecanism în transportul mineralelor către organismul uman, fără el viața noastră fiind în pericol.Sarea din munții Himalaya nu este procesată sau prelucrată chimic de către om. Este o sare pură, așa cum era înainte de extracție, fiind doar porționată pentru diverse utilizări. Culoarea este neuniformă, având variații de la roz la portocaliu și este dată de conținutul natural de fier.

Efecte benefice
Este bine cunoscut faptul că terapia prin inhalare a aerului încărcat cu ioni de sare (Haloterapie sau Speleoterapie), reprezintă un real succes în tratarea bolilor respiratorii. Prin încălzirea cărămizilor de sare, are loc procedeul de ionizare, producându-se ioni negativi ce stabilesc un climat echilibrat în saună, propice pentru căile respiratorii.
Afectiuni tratate:
Datorită proprietăților sale, sarea din Himalaya este utilizată cu real succes în:

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV