Drurelax
Bazin cu apă rece

Știm cu toții că alternanța de cald-rece este considerată a fi cel mai eficient termo-masaj pentru mușchi și vasele de sânge de la nivelul pielii. Temperatura caldă extinde vasele de sange, în timp ce temperatura rece produce un efect opus. Acest tip de terapie intărește corpul în fața schimbărilor climatice.

Unul dintre componenţii cei mai importanţi ai terapiei naturale este cura balneară cu apă rece – apă caldă. Acest lucru este posibil prin intermediul bazinului cu apă rececare se află lângă sauna uscată. Temperatura apei este de importanţă majoră: cu cât este mai mare diferenţa între temperatura normală a corpului, (37 grade Celsius), cu atât este mai mare efectul de stimulare prin reacţia fiziologică.

Recomandări

Apa rece provoacă la început contracţia vaselor de sânge, paloare, piele de gâscă, ceea ce este urmată de dilatarea activă a vaselor: pielea se înroşeşte, persoana este cuprinsă de căldură şi de o senzaţie plăcută. Este recomandată folosirea bazinului cu apă rece, dupa ieșirea din sauna. Practic, sauna reprezinta o baie în 2 faze, în care alternează o încălzire și o răcire. În saună este recomandată o şedere de aproximativ 15 minute, după care se face un duş cu apă potrivită pentru normalizarea temperaturii corpului şi se revine în saună.

Temperatura apei din bazin este de 15 grade, iar înălțimea este de 1 m.

Program Drurelax
Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Trimite-ne datele tale și unul dintre colegii
noștri te va contacta.

Incarca CV