m

La DruRelax vă puteți forma legătura între corp, minte și suflet

+40 731 005 723

Tăuții Măgherăuș, Strada 3, Nr. 40

Lu: 11:00 - 21:00

Ma-Du: 09:00 - 21:00

Top

DRU RELAX
AQUAFIT

Aquafit este o formă de gimnastică antrenantă și distractivă în apă care îți pune în mișcare întreg sistemul limfatic, ajutând la buna funcționare a organelor interne. Exercițiile sunt sigure și permit o dezvoltare foarte bună a echilibrului și mobilității. Spre deosebire de sporturile pe care le practicăm la sală, aquafit este o metodă de antrenament fără impact violent asupra organismului. Nu afectează articulațiile și tendoanele, pune în funcțiune toți muschii corpului și relaxează atât corpul, cât și mintea. Apa masează pielea și permite oxigenarea țesuturilor, prevenind apariția varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului și osteoporozei, combătând în același timp senzația de „picioare grele“ și retenția de lichide.

RECOMANDĂRI

Este recomandat :

  • persoanelor supraponderale, care se mişcă foarte greu pe sol sau pe aparatele de fitness
  • persoanelor care au suferit traumatisme articulare sau ale coloanei. Elementul acvatic uşurează şi efortul coloanei vertebrale, adesea exploatată în cazul exerciţiilor la sol.
  • acest tip de activitate fizică este ideală femeilor în timpul sarcinii. Efortul fizic depus este minim, iar aerobicul în apă îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi oxigenarea ţesuturilor, necesare atât mamei, cât şi bebeluşului
  • pentru persoanele antrenate, ce au o viaţă sportivă activă clasele de aquagym sunt recomandate pentru relaxarea şi detensionarea musculaturii, dar şi pentru relaxarea psihică.

AQUAFIT

Aceste beneficii suplimentare explică de ce participanții să se simtă atât de bine după un curs de Aquafit – corpul este mai degrabă împrospătat și fresh decât epuizat după efortul fizic. E atât de ușor și plăcut să faci gimnastică în apă!
Nu trebuie sa fii un cunoscator al sporturilor ca să-ţi dai seama că aquafit este unul dintre cele mai eficiente sporturi la momentul actual.
De ce ai alege un astfel de sport? Pentru că este bun pentru corp dar şi pentru suflet!
La fel ca alte sporturi, aquafit ajută creierul să elibereze endorfine, adică hormoni ai fericirii care te vor face să te simţi mai bine după câteva minute de antrenament.

Vă invităm cu drag să participați la o super oră de AQUAFIT, ora în care veți învăța noi tehnici deosebite de mișcare în apă!

Vă invităm cu drag la o oră de AQUAFIT