Yumeiho

60 min ~ 120 lei

30 min ~ 60 lei

Yumeiho este o metodă terapeutică complexă, derivată din elemente ale medicinei tradiționale chineze și japoneze. Cuprinde peste 100 de mișcări care au scopul de a acționa asupra anumitor părți ale corpului. În urma acestor aplicări sunt eliberate sau ameliorate o gamă variată de tulburări care pot genera atât îmbolnăviri acute cât și cronice. Masajul se execută pe o saltea așezată pe sol iar pacientul rămâne îmbrăcat pe toată durata masajului. Terapeutul acționează asupra musculaturii și articulațiilor pacientului, asupra bazinului și a coloanei vertebrale.

În cadrul terapiei se fac manevre speciale de masaj, de streching, mobilizări pasive, manevre de punctoterapie și manipulări osteoarticulare.

Yumeiho este bazat pe restabilirea echilibrului corpului, unul din aspectele sale cele mai importante este repartizarea egală a greutății corpului pe ambele picioare.

Yumeiho este necesar tuturor – pentru ca sănătatea, starea de bine, liniștea interioară și libertatea de mișcare sunt neprețuite.

Zonele de acoperire: întreg corpul.

Beneficii:

  • obținerea unei mobilități și elasticități mai bune a corpului
  • diminuarea sau chiar eliminarea efectelor nocive induse de sedentarism
  • îmbunătățirea posturii corpului și a coloanei vertebrale
  • activarea circulației sângelui
  • redarea verticalității și armoniei corpului
  • reducerea contracturilor musculare

 

Programarea este obligatorie

Pentru a vă programa, ne puteți suna la numărul 0731 00 57 23