Terapia Trigger Points

30 min ~ 83 lei

“Trigger points“ reprezintă punctele de tensiune musculară cu un grad de hipersensibilitate, indicând prezența unei afecțiuni psihomotorii acute sau cronice. Aceste puncte sunt definite ca zone în care mușchii și țesutul conectiv sunt foarte sensibile la durere când sunt compresate. Apăsând cu putere pe aceste puncte putem resimți durere în altă parte a corpului. Punctele de tensiune trigger survin ca urmare a suprasolicitării fasciculelor musculare, determinând eliberarea, urmată de epuizarea unei mari cantități de ioni de calciu din corp.

Tehnicile utilizate de către terapeut constau în presiuni cu vârfurile degetelor, asemenea tehnicii din presopunctură, alteori utilizandu-se tehnici de presiune “în cuta” cu precizarea că trebuie aplicate presiuni cu policele adanc în țesutul muscular dureros.

Terapia Trigger Point poate să vă elibereze de durerile asociate cu aceste zone. De asemenea vă poate ajuta în dezvoltarea musculară și/sau restabilirea mișcării în articulații. Prin consolidarea, tonifierea și masajul pe aceste zone, flexibilitatea și rezistenta care au fost pierdute pot fi recâștigate.

Beneficii:

• relaxează țesuturile musculare;

• crește mobilitatea musculară și articulară;

• eliberează endorfine (analgezice naturale ale corpului);

• ameliorează depresia și anxietatea și grăbește recuperarea.

Programarea este obligatorie

Pentru a vă programa, ne puteți suna la numărul 0731 00 57 23