Am schimbat tarifele!

Pe perioada verii vă învităm să vă bucurați de serviciile noastre la prețuri diferite.

Din 1 IULIE 2016 pentru a putea beneficia de serviciile SPA & WELLENSS se poate achita o taxă de 10 lei în plus pe lângă biletul de BAZINE (interioare și exterioare).
Clienții care aleg accesul în această zonă beneficiază de dulap la vestiar GRATUIT!

Vezi mai multe detalii la secțiunea TARIFE

 

CURSURI DE AQUANATAL la Drurelax!

Toate viitoarele mămici sunt aşteptate VINERI, 12 august 2016, ora 20:00 - intrare este GRATUITĂ!

Medicii obstetricieni recomandă gravidelor aquagimnastica, chiar din primele luni de sarcină. Cu ajutorul cursurilor speciale de gimnastică acvatică poate fi limitată creşterea ponderală, pot fi ameliorate durerile de spate, senzaţia de picioare grele, pot fi menţinute mobilitatea articulară şi tonusul muscular.

Mai multe detalii...
Cursuri de Aquafit!

Aquafit este o formă de gimnastică antrenantă și distractivă în apă care îți pune în mișcare întreg sistemul limfatic, ajutând la buna funcționare a organelor interne. Exercițiile sunt sigure și permit o dezvoltare foarte bună a echilibrului și mobilității. Spre deosebire de sporturile pe care le practicăm la sală, aquafit este o metodă de antrenament fără impact violent asupra organismului. Nu afectează articulațiile și tendoanele, pune în funcțiune toți muschii corpului și relaxează atât corpul, cât și mintea. Apa masează pielea și permite oxigenarea țesuturilor, prevenind apariția varicelor, a hipertensiunii arteriale, reumatismului și osteoporozei, combătând în același timp senzația de „picioare grele“ și retenția de lichide.

Mai multe detalii...