AQUAGYM

Un sport care poate fi practicat de toată lumea!

Gimnastica acvatică favorizează oxigenarea ţesuturilor musculare datorită presiunii hidrostatice.
Mulţi oameni privesc din exterior clasele de aquagym ca fiind clase uşoare, însă nu ştiu că are la bază cel mai important factor pe care niciun alt tip de antrenament nu îl oferă, şi anume: hidromasajul.

Spre deosebire de alte tipuri de antrenament, unde există restricţii pentru anumite probleme de sănătate, la aquagym lucrurile stau diferit.

Este recomandat :

  • persoanelor supraponderale, care se mişcă foarte greu pe sol sau pe aparatele de fitness
  • persoanelor care au suferit traumatisme articulare sau ale coloanei. Elementul acvatic uşurează şi efortul coloanei vertebrale, adesea exploatată în cazul exerciţiilor la sol.
  • acest tip de activitate fizică este ideală femeilor în timpul sarcinii. Efortul fizic depus este minim, iar aerobicul în apă îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi oxigenarea ţesuturilor, necesare atât mamei, cât şi bebeluşului
  • pentru persoanele antrenate, ce au o viaţă sportivă activă clasele de aquagym sunt recomandate pentru relaxarea şi detensionarea musculaturii, dar şi pentru relaxarea psihică.

Nu trebuie sa fii un cunoscator al sporturilor ca să-ţi dai seama că aquagym este unul dintre cele mai eficiente sporturi la momentul actual.

De ce ai alege un astfel de sport? Pentru că este bun pentru corp dar şi pentru suflet!

La fel ca alte sporturi, Aqua Gym ajută creierul să elibereze endorfine, adică hormoni ai fericirii care te vor face să te simţi mai bine după câteva minute de antrenament.

Acestea fiind spuse, vă aşteptam cu drag la clasele noastre de AQUAGYM!!!